544,147 active members*
1,656 visitors online*
Register for free
Login
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered
    Join Date
    May 2014
    Posts
    4

    Agie Mondo Star 50 z axis home problem

    Hi. In my workshop we have a
    Agie mondo star 50. Suddenly there is a problem
    when i try to home the z axis. I always stop on
    someting betwen 0.012-0.017 I tried to clean the
    brushes for the motor but nothing happend. And i tried
    to change the betwen the z and y module card(?)
    But nothing happens. I get an error code e39.

  2. #2

    Join Date
    Jun 2021
    Posts
    2

    Re: Agie Mondo Star 50 z axis home problem

    Your Z axis limit/homing switch sounds like it is not working.
    If you are going past the limit you are binding the Z axis
    causing the E39. If you have swapped Z DMD07 with X or
    Y, then it can only be a bad homing switch or a mechanical
    binding in the Z axis leadscrew

Similar Threads

  1. Agie Elox Mondo, Agie Futura
    By adamson in forum General EDM Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 05-18-2020, 11:22 PM
  2. Agie Mondo Star 50 Machine Setup
    By MikeTTL in forum General EDM Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 04-12-2019, 12:07 PM
  3. Agie mondo star 50 alarm
    By Ewadz3006 in forum General EDM Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 11-28-2018, 01:26 AM
  4. Problem with Agie Mondo
    By cvijo84 in forum General EDM Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 12-17-2015, 11:43 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •