550,246 active members*
2,269 visitors online*
Register for free
Login
IndustryArena Forum > MetalWorking Machines > Bridgeport Machines > Bridgeport / Hardinge Mills > Bridgeport Interact 720 Reloading Parameters
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    16

    Bridgeport Interact 720 Reloading Parameters

    Hi folks , I know I forgot to change the batteries on my Brideport with the Heidenhain controller ! Ok Ive got the parameters all but the 4th axis one , anyone out there got this info , 4th axis data ? And I have also forgotten how to load up the parameters ! Its gone my heads empty , nothing new there then ! Can anybody help me with the procedure please . All I can rememeber is , the first btime this happend , is I put all the parameters in , 3000 plus and on each pressed ENTER , I found out thats wrong .Hope you can help me , stay safe have a great Christmas Lots Of Fun !! Harry

  2. #2
    Member
    Join Date
    Apr 2019
    Posts
    1

    Re: Bridgeport Interact 720 Reloading Parameters

    Please also tell me the exact type of control.

Similar Threads

  1. Bridgeport Interact 720 Fanuc 0-Mate MF parameters gone
    By Robqm in forum Bridgeport / Hardinge Mills
    Replies: 1
    Last Post: 08-15-2018, 06:11 PM
  2. Bridgeport 720 Interact
    By beemergb in forum European Club House
    Replies: 0
    Last Post: 06-08-2014, 04:03 PM
  3. Bridgeport Interact 720
    By beemergb in forum Bridgeport / Hardinge Mills
    Replies: 6
    Last Post: 04-08-2013, 08:13 PM
  4. bridgeport interact 720
    By foseguera in forum Post Processors for MC
    Replies: 5
    Last Post: 01-18-2010, 05:04 AM
  5. Bridgeport Interact 720 parameters
    By M.G.Machinist in forum Bridgeport / Hardinge Mills
    Replies: 3
    Last Post: 01-08-2010, 01:04 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •