547,049 active members*
2,595 visitors online*
Register for free
Login
IndustryArena Forum > CAM Software > EdgeCam > Cutter Compensation
Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Cutter Compensation

    Hi,

    When I post my code out of Edgecam 2011, the lead move to turn cutter compensation on is posted on the line after the G41 line. Same with the G40 line. Is there a way to get the lead move to show up on the same line as the G41/G40 instead of the next line?

    Thanks,
    Keith

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    3441

    Re: Cutter Compensation

    hy, if you can't fix that, i can create a simple program that will shift the rad comp code at the previous/next/whatever block

    checking to be an inposition, feed, and before it, only rapid movements allowed and whatever else condition you wish ?!
    Ladyhawke - My Delirium, https://www.youtube.com/watch?v=X_bFO1SNRZg

Similar Threads

  1. Inte200 MK4 Matrix control - Milling cutter EIA cutter radiusr compensation G41
    By Stavros Flatly in forum Mazak, Mitsubishi, Mazatrol
    Replies: 1
    Last Post: 06-19-2013, 02:48 AM
  2. Cutter Compensation D ?
    By Chappyd in forum G-Code Programing
    Replies: 2
    Last Post: 12-16-2012, 12:32 PM
  3. cutter compensation
    By gotyernumber in forum Fanuc
    Replies: 17
    Last Post: 09-29-2011, 03:46 PM
  4. Cutter Compensation
    By Terry G in forum Taig Mills / Lathes
    Replies: 6
    Last Post: 01-29-2011, 05:44 AM
  5. cutter compensation
    By seven3 in forum UG NX
    Replies: 2
    Last Post: 01-27-2011, 08:55 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •