531,720 active members*
3,440 visitors online*
Register for free
Login
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    6

    Drives Not On, Failed to Go Home EZ Trak DX

    EZ TRAK was running fine, I took a break. Came back and display said to go home.Get the message "drive not on, failed to go home" when trying to home.I have tried shut down and restart. Still get the same message.Does anyone have the answer? Thanks Chuck

  2. #2
    Registered
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    103

    Re: Drives Not On, Failed to Go Home EZ Trak DX

    Did you ever resolve this issue? I'm encountering same problem.

Similar Threads

  1. EZ-trak DX "POWER ON FAILED"
    By john_hoek in forum Bridgeport / Hardinge Mills
    Replies: 1
    Last Post: 05-22-2014, 04:25 PM
  2. Drives not on, Failed to home
    By n_spect_r in forum Bridgeport / Hardinge Mills
    Replies: 3
    Last Post: 10-27-2013, 12:42 PM
  3. Bridgeport Ez Trak "power on failed"
    By john_hoek in forum Bridgeport / Hardinge Mills
    Replies: 2
    Last Post: 10-11-2013, 11:41 PM
  4. ez trak axis drives off
    By 550pad in forum Bridgeport / Hardinge Mills
    Replies: 4
    Last Post: 08-28-2013, 08:21 AM
  5. EZ-TRAK SX stopped seeing drives(FDD,HDD)
    By mrnicks in forum Bridgeport / Hardinge Mills
    Replies: 30
    Last Post: 06-13-2006, 07:05 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •