501,820 active members
6,911 visitors online
Register for free
Login
Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    1

    Editing of PostProc

    Hello there
    Question about editing the post in edgecam as follows:
    Is there any lists out there of functions that you can use to pull specific settings from the program onto the nc output.

    Examble.
    I want my stock dimensions to show in my NC-code

    (************************************************* *******)
    (* Prog. Navn : PPCMEK20124S1 )
    (* Part Navn : MEK20124SIDE1 )
    (* Maskine : MA 400HA )
    (* Lavet af : MBW )
    (* Postet d. : 03/07/19 - Klokken. 13:02:08 )
    (*)
    (* Total bearbejdningstid : 7.304 Minuter *)
    (************************************************* ********)
    ( STOCK DIMENSIONS HERE)

    Anyway this is possible?

    Regards
    Marc W

  2. #2
    Registered
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    120

    Re: Editing of PostProc

    you should be able to use the job manager tokens from the machine parameters/job data

    tokens are JM-*** ..... COM for the comment box

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    5
    Hello Marc,

    If you want to see the stock dim, then input this token

    https://www.screencast.com/t/1Y24o76ZQ

    Thanks,
    Jacob

    Quote Originally Posted by MarcW View Post
    Hello there
    Question about editing the post in edgecam as follows:
    Is there any lists out there of functions that you can use to pull specific settings from the program onto the nc output.

    Examble.
    I want my stock dimensions to show in my NC-code

    (************************************************* *******)
    (* Prog. Navn : PPCMEK20124S1 )
    (* Part Navn : MEK20124SIDE1 )
    (* Maskine : MA 400HA )
    (* Lavet af : MBW )
    (* Postet d. : 03/07/19 - Klokken. 13:02:08 )
    (*)
    (* Total bearbejdningstid : 7.304 Minuter *)
    (************************************************* ********)
    ( STOCK DIMENSIONS HERE)

    Anyway this is possible?

    Regards
    Marc W

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 02-22-2019, 05:31 PM
  2. disable tool change gcode in postproc
    By cryptopsy in forum SolidCAM for SolidWorks and SolidCAM for Inventor
    Replies: 1
    Last Post: 07-14-2018, 07:09 PM
  3. Haas TL1 Mastercam x2 postproc
    By kiwigips in forum General CNC (Mill / Lathe) Control Software (NC)
    Replies: 2
    Last Post: 11-18-2008, 07:11 PM
  4. Postproc for heidenhain 4110 or 4290
    By nips in forum Post Processors for MC
    Replies: 0
    Last Post: 09-04-2007, 07:25 AM
  5. Making a Edgecam postproc.
    By stefanbaarstroe in forum General CNC (Mill / Lathe) Control Software (NC)
    Replies: 1
    Last Post: 03-16-2006, 01:47 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •