547,347 active members*
2,262 visitors online*
Register for free
Login
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2021
    Posts
    7

    Unhappy Help! EZ TRAK SX BRIDGEPORT

    Hello, mi name is Sebastián Rojas.
    i have a problem with this machine. the screen doesn´t give image and i dunno is this machine is booting up or not... it have a IDE disk drive.
    I test with other screen and same happen.
    can someone send me the operative sistem of this machine?
    and the wire details connection(service manual)?

    Today in the afternoon i gonna upload some images of the machine.

    mi eamail is: sebastian.rojas90@inacapmail.cl

    thanks in advance!

    IMAGES:
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails WhatsApp Image 2021-08-31 at 12.04.04 PM(2).jpg   WhatsApp Image 2021-08-31 at 12.04.04 PM(1).jpg   WhatsApp Image 2021-08-31 at 12.04.04 PM.jpg  
    Last edited by sebastianrojas27; 08-31-2021 at 05:05 PM.

  2. #2
    I recently had to construct a control box for a ez trak dx. I would suggest first thing to do is get a known good monitor and plug that in. I had to get a vga gender changer to do this but it should tell you if it's just the display which would be a good start.


    Quote Originally Posted by sebastianrojas27 View Post
    Hello, mi name is Sebastián Rojas.
    i have a problem with this machine. the screen doesn´t give image and i dunno is this machine is booting up or not... it have a IDE disk drive.
    I test with other screen and same happen.
    can someone send me the operative sistem of this machine?
    and the wire details connection(service manual)?

    Today in the afternoon i gonna upload some images of the machine.

    mi eamail is: sebastian.rojas90@inacapmail.cl

    thanks in advance!

    IMAGES:

  3. #3
    Member
    Join Date
    Aug 2021
    Posts
    7

    Re: Help! EZ TRAK SX BRIDGEPORT

    I did that, i plug a new monitor but still without work...

  4. #4
    Member
    Join Date
    Aug 2021
    Posts
    7

    Re: Help! EZ TRAK SX BRIDGEPORT

    I did that, i plug a new monitor but still without work..

  5. #5
    First thing would be to check the reset button isn't stuck in. That was the case with mine when I first got it. You can disconnect the reset from the computer board but be sure to note where it was connected. If that doesn't work you may be looking at a more serious problem.

    Before buying parts to fix it you may want to consider a conversion. I would suggest starting with one axis and check that all axis work before taking the full leap on it.


    Quote Originally Posted by sebastianrojas27 View Post
    I did that, i plug a new monitor but still without work..

  6. #6
    Member
    Join Date
    Aug 2021
    Posts
    7

    Re: Help! EZ TRAK SX BRIDGEPORT

    i did it too... but same happens.

  7. #7
    Quote Originally Posted by sebastianrojas27 View Post
    i did it too... but same happens.
    Do you get any display when you turn the machine on?

    Even without the software it should have something come up when you put power it on.

  8. #8
    Member
    Join Date
    Aug 2021
    Posts
    7

    Re: Help! EZ TRAK SX BRIDGEPORT

    Quote Originally Posted by Smarttowers View Post
    Do you get any display when you turn the machine on?

    Even without the software it should have something come up when you put power it on.
    No, there is not image. screen are in black but green led is on in screen. i think the software is corrupted. can please send me to mi email? sebastian.rojas90@inacapmail.cl
    Last edited by sebastianrojas27; 09-06-2021 at 04:16 PM.

  9. #9
    Quote Originally Posted by sebastianrojas27 View Post
    No, there is not image. screen are in black but green led is on in screen. i think the software is corrupted. can please send me to mi email? sebastian.rojas90@inacapmail.cl
    I'm sorry I've sold the machine and mine was a dx with a drive in it so I never had the floppy software.

  10. #10
    Member
    Join Date
    Aug 2021
    Posts
    7

    Re: Help! EZ TRAK SX BRIDGEPORT

    r have a IDE disk drive and disckette option. but i need the software to reinstall it

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •