554,323 active members*
3,252 visitors online*
Register for free
Login
IndustryArena Forum > MetalWorking Machines > HURCO > Hurco TM6i toolpath graphics weirdness...
Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Hurco TM6i toolpath graphics weirdness...

    We 'inherited' a Hurco TM6i and a VM20i from another department that was closing down. I'm the lucky one who gets to get up to speed then train everyone else, mostly because I was the only one hardheaded enough to make out old janky Bridgeport mill and lathe run. The problem I'm having is when running the toolpath verification graphic, the z-zero of the stock is off by .500 or more. But, when I run the program, everything is correct. Any ideas or suggestions? I'm baffled, and I can usually fumble my way through things with a bit of research and just being stubborn. I'm sure I'll feel like an idiot when I figure it out. Thanks everyone.

  2. #2
    Registered
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2

    Re: Hurco TM6i toolpath graphics weirdness...

    Make your stock length equal to your Z part setup minus your chuck width.

  3. #3

    Re: Hurco TM6i toolpath graphics weirdness...

    Quote Originally Posted by ridered333 View Post
    Make your stock length equal to your Z part setup minus your chuck width.
    Thank you, I will try that,

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by ridered333 View Post
    Make your stock length equal to your Z part setup minus your chuck width.
    Thank you, I will try that,

Similar Threads

  1. E-stop weirdness
    By Maranating in forum General CNC Machine Related Electronics
    Replies: 0
    Last Post: 10-22-2014, 02:33 PM
  2. Graphics Card Problem on a Hurco Mill
    By obris in forum HURCO
    Replies: 2
    Last Post: 07-26-2013, 11:48 AM
  3. New Haas Weirdness
    By TravisR100 in forum Haas Mills
    Replies: 0
    Last Post: 09-30-2009, 02:46 AM
  4. Weirdness that just started
    By EStegall in forum Excitech routers
    Replies: 7
    Last Post: 11-26-2008, 04:21 PM
  5. Back! With more Weirdness!
    By vacpress in forum Servo Motors / Drives
    Replies: 7
    Last Post: 03-11-2007, 01:58 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •