548,600 active members*
2,119 visitors online*
Register for free
Login

Thread: Output Panel

Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    253

    Output Panel

    Every time a limit, input or estop etc. is activated. Is that printed with a counter in the output window.
    Unfortunately, this is not really good for troubleshooting. It would make sense if it would say which input / limit pin etc. was activated.

  2. #2

    Re: Output Panel

    Yes indeed. Finding which input trigger an estop can be quiet painfull and in most cases results in disconnecting everything to find the offending input. Would be great to habe a output that tells which action triggered the error
    Something like:
    Estop triggered by axis error pin
    Or
    Estop triggered by input 1
    Or
    Estop triggered by mpg Button

Similar Threads

  1. POST PROBLEM
    By jeff1124 in forum Dynapath
    Replies: 3
    Last Post: 11-21-2014, 05:51 PM
  2. Post Problem/Post needed
    By Dan88 in forum EdgeCam
    Replies: 6
    Last Post: 03-25-2013, 01:22 PM
  3. Post problem
    By Etced in forum Rhinocam
    Replies: 2
    Last Post: 01-17-2011, 08:06 PM
  4. post problem
    By CNC_FAN in forum Screen Layouts, Post Processors & Misc
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2010, 01:35 PM
  5. post problem
    By foamovercast in forum General MetalWork Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-18-2005, 04:27 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •