531,620 active members*
3,783 visitors online*
Register for free
Login
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    879

    PathPiloto update to 2.6.0

    I ran into an interesting problem whjile updating from 2.3.6 to 2.6.0 . PathPilot will ONLY load up in demo mode. This is not a tormach machine and each time you update you have to go into the ini and hal files and update the info needed for it to run PathPilot . Otherwise you get the error screen and the option to reset pathpilot. BUT not this time around. I t always loads Demo mode. IT never shows the error screen at all and no option to reset PathPilot to a new config.

    Has Tormach made PathPilot to ONLY be useable by a true Tormach Machine ???

    (;-) TP

  2. #2
    Registered
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    879

    Re: PathPiloto update to 2.6.0

    NOW THAT WAS REALLY ODD. When I updated PathPilot and the PC rebooted it lost the ethernet port. (;-( I guess it is time for some new parts .

    (;-) TP

  3. #3
    Registered
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    26

    Re: PathPiloto update to 2.6.0

    I run pathpilot 2.6.0 on a machine that is not a Tormach .
    Cant remember if it was 2.5 or 2.6 i did run into trouble where i could not get pathpilot to run.
    So i just did a quick back up . reinstall PP 2.0 then got it upgraded to 2.6 . No issues since

Similar Threads

  1. Which Update is enough?
    By Idiod in forum BobCad-Cam
    Replies: 2
    Last Post: 02-12-2015, 11:03 PM
  2. update
    By jrmach in forum BobCad-Cam
    Replies: 2
    Last Post: 07-14-2012, 01:54 PM
  3. USB Update
    By Mark A Johnson in forum Tormach Personal CNC Mill
    Replies: 4
    Last Post: 04-13-2009, 02:11 PM
  4. Update!
    By charger19690 in forum News Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 02-28-2009, 06:52 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •