537,751 active members*
3,582 visitors online*
Register for free
Login
IndustryArena Forum > WoodWorking Machines > Commercial CNC Wood Routers > Problem with RichAuto A11e dsp controller
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    2

    Problem with RichAuto A11e dsp controller

    Hello

    I need help with my dsp controller problem, I have a Richauto A11e dsp controller which was working fine the last time I used it, but a few days ago when I powered it up it showed nothing, just a blank screen with the back-light on (see attached pictures), and when I connect it to the pc (win 7 x64) the pc doesn't detect it

    any help would be appreciated

    thanks in advance
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails image1.jpg   image2.jpg  

  2. #2
    Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    169

    Re: Problem with RichAuto A11e dsp controller

    Emergency Recovery DSP A11 Control System:

    1. Press the green "OK" button for a long time, don't move your finger.
    2. Connect the USB cable to the computer (the handle is powered by the computer, no other effect).

    If you can enter the emergency recovery page, that the handle is no problem.
    Then emergency recovery system:
    A system upgrade, you can use the u disk to upgrade the system to solve this problem.

    If you can't enter the emergency recovery page, I am sorry to say that it means the handle is broken.

    These only represent my personal point of view, because I did not see the actual situation of your handle, you can try it. Hope I could help you.


    PS: The best way is to find after-sales service from where you bought the machine.
    E-mail: manager@elephant-cnc.com Web: www.elephant-cnc.com
    --------------Jinan Blue Elephant CNC Machinery Co., Ltd-------------

  3. #3
    Registered
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1

    Cool Re: Problem with RichAuto A11e dsp controller

    Quote Originally Posted by MustafaNsr View Post
    Hello

    I need help with my dsp controller problem, I have a Richauto A11e dsp controller which was working fine the last time I used it, but a few days ago when I powered it up it showed nothing, just a blank screen with the back-light on (see attached pictures), and when I connect it to the pc (win 7 x64) the pc doesn't detect it

    any help would be appreciated

    thanks in advance
    Yes i can fix the Richauto A11 DSP Controller Blank display problem. contact me +91 9845352938

Similar Threads

  1. RichAuto vs Mach3
    By dixdance in forum Controller & Computer Solutions
    Replies: 9
    Last Post: 01-18-2019, 04:28 AM
  2. RICHAUTO A11E - No USB?
    By CHINNO in forum Controller & Computer Solutions
    Replies: 3
    Last Post: 10-13-2018, 06:46 AM
  3. Anyone using RichAuto A51 dsp
    By RobSm in forum Chinese Machines
    Replies: 0
    Last Post: 08-08-2017, 08:59 AM
  4. RichAuto A11
    By oklop in forum Controller & Computer Solutions
    Replies: 0
    Last Post: 04-11-2017, 09:39 AM
  5. RichAuto controller issue
    By bonerbill in forum USA Club Forums
    Replies: 0
    Last Post: 09-30-2016, 07:43 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •