545,502 active members*
2,214 visitors online*
Register for free
Login
IndustryArena Forum > MetalWorking Machines > Daewoo/Doosan > RED LED ON RELAY HOVL AND MOVL WITHOUT ANY ALARM PUMA 10HC
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member
    Join Date
    Mar 2021
    Posts
    22

    RED LED ON RELAY HOVL AND MOVL WITHOUT ANY ALARM PUMA 10HC

    Hi, it has cost me but I already have the puma 10hc lathe running that suffered a ram parity (memory loss) and of which I did not have a backup copy (now I have the copy and it is well saved) nor the maintenance manuals and what I have been able to start up thanks to people on this forum who have helped me especially to dhardt, because the case is that everything is working but there are two relays in the cabin that have their red led on from the first moment I started the machine I have looked at the manual that dhardt gave me and apparently they are for over load motor on the label it says (HOVL) and the other (MOVL) but the strange thing is that it does not give me any alarm on the screen, it may be that the led is its normal state? .
    If you could give your opinion that it could be of great help, thank you.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Mar 2021
    Posts
    22

    Re: RED LED ON RELAY HOVL AND MOVL WITHOUT ANY ALARM PUMA 10HC

    Hi, here you have some photos of the relays in case anyone could know that it may be that the red LEDs are on without having any alarm and everything seems to work fine, thank you.



    https://imgur.com/a/cNTvp8q


    https://imgur.com/Rxohm9w

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •