502,268 active members
7,320 visitors online
Register for free
Login

Search:

Type: Posts; User: claudiu220405

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    12
    Views
    1,862

    Re: Solidcam bug

    Am scris mai jos ca am SP2HF3, si nu este rezolvata problema.
    Not resolved with SP2HF3.

    Thank you!
  2. Replies
    12
    Views
    1,862

    Re: Solidcam bug

    Nobody with an aswer about this?

    Thank you!
  3. Replies
    12
    Views
    1,862

    Re: Solidcam bug

    Ok, I understand this think and also I knew it.
    Is there any posibility to disable remember last position in peration window when I use save and copy?

    Thank you!
  4. Replies
    12
    Views
    1,862

    Re: Solidcam bug

    SOLVED!!!
    At the begining of the operations, i added "Machine Setup", and now everything is working good!

    Hope I helped somebody!
  5. Replies
    12
    Views
    1,862

    Re: Solidcam bug

    Also is any solution to disable last position in operation when using save cand copy?

    Thank you.
  6. Replies
    12
    Views
    1,862

    Re: Solidcam bug

    Hello,

    I installed SolidCam 2016 SP2HF3, and having not this problem anymore.
    What I can not resolve is that when I generate the g-code, the name of the codument is without spaces.
    What can I do...
  7. Replies
    12
    Views
    1,862

    Re: Solidcam bug

    Hello,

    I've allready made this checks and split name as file name is disabled.
    I think is a bug of SP0.
    I will try SP2 and see if the problem is solved.

    I will come back with answer.

    Thank...
  8. Replies
    12
    Views
    1,862

    Solidcam bug

    Hello,

    I installed Solidcam 2016 SP0 and I have next problems:

    1.When generate multiple split operations, it generate: filename-1-1, filename-1-2, and so on, untill now it was filename-1,...
  9. Replies
    176
    Views
    55,538

    Re: All Post Processors

    Salut,
    Nu ai pentru ce.
    Daca ai si tu postprocesoare te rog sa imi trimiti si mie pe claudiu220405@gmail.com

    P.S:Te-a ajutat acel pp?

    Astept raspuns.

    Ms.
  10. Replies
    176
    Views
    55,538

    Re: All Post Processors

    Hello,

    I have for DMU80.
    It could work with DMU65.

    Make a try.

    Have a great day!
  11. Replies
    7
    Views
    533

    Re: Solidcam Turning multiple coordsys

    Hello,

    Thanks for answers.
    As imachining-6061 said, it did not work, I do not know why.
    I finaly found a solution, from machine setup I modify the pp from TURNING to MILL-TURN.
    In this way it...
  12. Replies
    7
    Views
    533

    Re: Solidcam Turning multiple coordsys

    Hello,

    Nobody can give an answer?

    is it impossible to do in SolidCam?
  13. Replies
    0
    Views
    205

    Xposition in turning

    Hello,

    I have a problem or maby I do not know.
    When I make a face turn or cut off operation, even if I extend the exit always Solidcam simulate the final position at X-0.8 for a tool with R0.4,...
  14. Re: solidcam editing postprocessor and diameter for compensation question

    Hello,

    I want to modify a turning postprocessor, and at tool info, if I put to read tool_diameter for drill, it always generate with 0 value.
    Also thread tool and tap have the same tool_type, how...
  15. Replies
    7
    Views
    533

    Solidcam Turning multiple coordsys

    Hello,

    I need help for a problem.
    I have a part in turning mode, that have 2 clamps.
    How can I put the second origin for clamp 2, that I can have a good simulation for the other side?
    For...
  16. Replies
    14
    Views
    3,702

    Re: Solidcam BUG

    Hello,

    I finaly made it work.
    I installed SW2014 SP4 and SolidCam 2015 SP3.
    Any other methods do not work.

    Hope I helped somebody.

    Have a great day everyone.
  17. Replies
    4
    Views
    1,295

    Re: Modify Postprocessor

    This is also a good idea, but what can I do to solidcam create automaticaly MAC1 position 1 and MAC1 position 2, every time, it create MAC1 position 1, MAC2 position 1.
    I tryed to modify dhe 2 in 1,...
  18. Replies
    4
    Views
    1,295

    Modify Postprocessor

    Hello,

    I have a postprocessor and I want to make some modifications:
    1.When I create new origin i have MAC 1(1- Position), then MAC 2(1-Position), and so on.
    When I generate the Gcode, it...
  19. Replies
    5
    Views
    485

    Re: Solidcam 2.5D default lead in

    Hello,

    Thanks for answer.
    It works now. I didn't selected any tool, and when I tryed to save, it didn't saved it.

    Thanks again.

    Have a nice day
  20. Replies
    5
    Views
    485

    Re: Solidcam 2.5D default lead in

    Hello,

    Thanks for answer.
    I tryed to save it, but after saving, there is nothing in settings template when I check profile.
    I found some templates and now I can check the box from settings, but...
  21. Replies
    5
    Views
    485

    Solidcam 2.5D default lead in

    Hello,

    Is there any possibility to change the defaults leads in and lead out for solidcam 2015?
    I always have lead in and lead out arc with different datas, and I want to have none like in old...
  22. Replies
    14
    Views
    3,702

    Re: Solidcam BUG

    Hello,

    Still the same problem.
    What I saw is when I open a CAM part and then close that CAM part, there is starting the problem.
    First time when I want to start a new milling process, the CAD...
  23. Replies
    14
    Views
    3,702

    Re: Solidcam BUG

    I launch SolidCam from Solidworks.
    I don't like the option of internal.

    It's the same problem even with internal, because every time when I chose Mill option, solidworks part is closed and then I...
  24. Replies
    14
    Views
    3,702

    Re: Solidcam BUG

    Before this I had SolidCam 2013 with SW2014, and having no problem, but from few day ago when I get SolidCam 2015, I had this problem.
    I have New CAM Part definition set up on External.
    Even if I...
  25. Replies
    14
    Views
    3,702

    Re: Solidcam BUG

    SolidWorks 2014 SP1 with Solidcam 2015 SP1
Results 1 to 25 of 64
Page 1 of 3 1 2 3