507,968 active members
3,525 visitors online
Register for free
Login
IndustryArena Forum > Machine Controllers Software and Solutions > Mach Software (ArtSoft software) > Configuration got corrupted, created a new xml file but par-port doesn't work anymore
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    40

    Configuration got corrupted, created a new xml file but par-port doesn't work anymore

    I messed something up by trying to open a file before it was saved all the way, and the xml got messed up. So after wishing I would have had a backup, I attempted to just start from scratch, but now my par-port inputs do not work. I have verified that the base address is correct, and have ended up uninstalling and reinstalling multiple times, but to no avail. If I boot into linux, linuxcnc still works fine, so it is not the hardware. Any ideas short of reinstalling windows?
    Thanks,
    CP

  2. #2
    Registered
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    562
    Quote Originally Posted by CptanPanic View Post
    I messed something up by trying to open a file before it was saved all the way, and the xml got messed up. So after wishing I would have had a backup, I attempted to just start from scratch, but now my par-port inputs do not work. I have verified that the base address is correct, and have ended up uninstalling and reinstalling multiple times, but to no avail. If I boot into linux, linuxcnc still works fine, so it is not the hardware. Any ideas short of reinstalling windows?
    Thanks,
    CP
    I think if you look in the Mach folder there is a Backup xml folder(I think). The files have a different file extension though. Drag and drop one(from a time period that worked) up into the Mach folder and change the extension to .xml. If its your lucky day it should work. If it does work make a backup. Hopefully my mind remembers correctly.

    Good Luck
    Mike

  3. #3
    Registered
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    40
    Thanks alot, that helped.

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 02-28-2011, 11:07 PM
  2. revive corrupted file
    By emsee in forum Mastercam
    Replies: 3
    Last Post: 01-09-2011, 06:34 AM
  3. Replies: 9
    Last Post: 06-15-2010, 12:52 PM
  4. BCC v22 Speed/Feeds corrupted if file saved without post
    By brooklynmetal in forum BobCad-Cam
    Replies: 0
    Last Post: 03-25-2008, 02:33 PM
  5. Help! It doen't work anymore?
    By boxwood in forum Machine Problems, Solutions , Wireless DNC, serial port
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2003, 06:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •