512,259 active members
3,544 visitors online
Register for free
Login
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    64

    mc data missing

    When I load program from Partmaker into our Citizen K-16E. I get an error stating illegal data format. I looked a little closer and noticed some of the specs. for toolholders were missing. Anyone else have this? I,m loading this on a flash card.

  2. #2
    Registered
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    108
    Are you using the correct post processor for the K-16 from Partmaker?
    www.atmswiss.com

  3. #3
    Neuer Benutzer
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    0

    MC-Data...

    Quote Originally Posted by colby2000 View Post
    When I load program from Partmaker into our Citizen K-16E. I get an error stating illegal data format. I looked a little closer and noticed some of the specs. for toolholders were missing. Anyone else have this? I,m loading this on a flash card.
    Post the code or send it to me in txt format and I will load it to see if I get the same errors. Then, correct if so, save, and send it back to you.

    carmstrongls1@gmail.com

    or CArmstrong@pgiint.com

  4. #4
    Registered
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    54
    Make sure your cutoff process is the last process on the process table. This needs to be done to have the MCData correct.

    There may also be some different options on your machine and we may need to customize the MCData for you. If the above does not work, contact support@partmaker.com.
    Bill Cain
    www.partmaker.com

Similar Threads

  1. mc data missing
    By colby2000 in forum Uncategorised CAM Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-29-2013, 02:13 PM
  2. Missing M30
    By skeeter21 in forum GibbsCAM
    Replies: 13
    Last Post: 05-08-2012, 11:37 PM
  3. all missing
    By istotel in forum Fanuc
    Replies: 2
    Last Post: 01-21-2010, 10:17 AM
  4. X3: Missing V in my VFD
    By imprez55 in forum Benchtop Machines
    Replies: 0
    Last Post: 01-03-2010, 03:02 AM
  5. File numerical data missing in GriffoBros
    By iprogcnc in forum Mazak, Mitsubishi, Mazatrol
    Replies: 1
    Last Post: 06-20-2007, 03:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •