512,384 active members
3,371 visitors online
Register for free
Login
IndustryArena Forum > CAM Software > Rhinocam > Drill in rhinocam. Problems?
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3

    Drill in rhinocam. Problems?

    Hola. This is my first participation in this forum. I am Brazilian and currently living in Mexico. I use RhinoCAM and several other programs to generate toolpaths. and only now I found that in 3 different versions, 2.0, 2015 and 2016 in operations of drilling thatt use retraction, these movements appear retraction not in simulation and code processed not seems correct. Can anyone comment on this?

  2. #2
    Registered
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    1

    Re: Drill in rhinocam. Problens?

    Retraction doesn't appear in the simulation, but gcode is generated correct with retraction. It's the bug, but only in simulation.

Similar Threads

  1. How to drill a deep hole using U drill on floor boring machine
    By SatishNaik in forum News Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 10-15-2013, 12:58 PM
  2. Spade Drill Does Work in Aluminum; Big Hole Boring on Drill Press.
    By Geof in forum General MetalWork Discussion
    Replies: 47
    Last Post: 02-01-2008, 08:32 PM
  3. fanuc drill mate / robo drill post for enroute?
    By goodplastics in forum Post Processor Files
    Replies: 0
    Last Post: 07-19-2007, 11:49 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •