508,548 active members
3,597 visitors online
Register for free
Login
IndustryArena Forum > MetalWorking Machines > HURCO > Hurco VMX64 - Invalid characters in Macro program
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    35

    Question Hurco VMX64 - Invalid characters in Macro program

    Hi,

    I load my boring macro program and review, it appeared "Invalid characters". why can't I put value in variables number inside of the program ?
    this program is working on Haas machine

    Thank you...

    %(BORE)

    (CHANGE VARIABLES AS IF NEEDED):
    (CUTTING BY ADJUSTING THE BORING TOOL)

    #1=40 (TOOL #)
    #2=54 (WORK OFFSET#)
    #3=0 (X COORDINATE)
    #4=0 (Y CORRDINATE)
    #5=100 (SPINDLE RPM)
    #6=1.0 (TOP Z OF THE BORE)
    #7=-2.0 (DEPTH OF THE BORE)



    T#1 M06 (TOOL CHANGE)
    G00 G90 G#2 X#3 Y#4 (WORK OFFSET)
    S#5 M03 (SPINDLE ON)
    G43 H#1 Z#6 (TOOL LENGTH OFFSET)
    Z0.1 (Z0.1 BEFORE FEED-IN)
    G01 Z#7 F0.5 (DEPTH)
    M19 (ORIENT SPINDLE)
    G01 Y-.030 F1.0 (MOVE Y.030 AWAY)
    G01 Z#6 F25.0 (MOVE Z UP OUT OF THE HOLE)
    G28 G91 Z0 M05 (HOME Z0)
    M30 (PROGRAM END)
    %

  2. #2
    Registered
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    167

    Re: Hurco VMX64 - Invalid characters in Macro program

    Isn't it necessary to put "O" and the program no right after first %?

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 04-10-2015, 04:31 PM
  2. Text program and invalid G code
    By darkeagle10x in forum Haas Mills
    Replies: 35
    Last Post: 08-28-2012, 06:51 PM
  3. Yasnac invalid characters
    By TURNER in forum NCPlot G-Code editor / backplotter
    Replies: 0
    Last Post: 01-24-2012, 03:40 PM
  4. HURCO VMX64
    By ROBOTSISTEM in forum HURCO
    Replies: 9
    Last Post: 12-14-2009, 10:05 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 03-27-2009, 09:15 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •