502,750 active members
5,162 visitors online
Register for free
Login

Thread: MAHO 600E

Page 5 of 5 345
Results 49 to 54 of 54
  1. #49

    Re: MAHO 600E

    Quote Originally Posted by swat cat View Post
    Hello, I`m a proud owner of a MAHO 600E with philips 432 cnc.
    I intend to upgrade it to MACH 3/4 using the indramat drivers (+/-10v), KFLOP+KANALOG and heidenheim linear scales.
    My first problem is the heidenheim scales, wich are Sin/cos type.... what comverter do you recomand to covert the to TTL or someting that will work with Kflop.
    We have done a retrofit for MAHO several years ago, the machine body is still in very good condition.
    Deckel Maho Retrofit Photos
    http://cncmakers.com/cnc/controllers/CNC_Controller_System/CNC_Retrofit_Package.html

  2. #50
    Registered
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    34

    Re: MAHO 600E

    I could read the spidle overide value and divide my spindle speed to reverse calculate my original Sxxxx speed?

    I don't want to have a dedicated gcode for this machine.



    Sent from my SM-A510F using Tapatalk

  3. #51
    Junior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    3103

    Re: MAHO 600E

    Hi swat cat,

    There isn't a function to read the SSO value. There is a function to set the SSO from KFLOP:

    DoPCFloat(PC_COMM_SET_SSO,SSO);

    If you are setting the SSO from KFLOP, for example based on a potentiometer, then KFLOP could save the last SSO and use it to calculate the original Sxxxx speed.
    TK
    http://dynomotion.com

  4. #52
    Registered
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    34

    Re: MAHO 600E

    Why the kflop post procesor in fusion 360 loads last tool then the corect tool?

    Sent from my SM-A510F using Tapatalk

  5. #53
    Junior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    3103

    Re: MAHO 600E

    Hi swat cat,

    Where did you get the post processor?

    Maybe ask Autodesk?
    TK
    http://dynomotion.com

  6. #54
    Registered
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    34

    Re: MAHO 600E

    Quote Originally Posted by TomKerekes View Post
    Hi swat cat,

    Where did you get the post processor?

    Maybe ask Autodesk?
    https://www.dynomotion.com/wiki/inde...ost_Processors

    Where can i find another CAM for Kmotion?

Page 5 of 5 345

Similar Threads

  1. maho 600E philips cnc 532 control
    By dannyB in forum Machinery Manuals / Brochures
    Replies: 1
    Last Post: 12-06-2016, 01:24 PM
  2. Problem with running Maho 600E
    By Selven1 in forum Deckel, Maho, Aciera, Abene Mills
    Replies: 0
    Last Post: 11-12-2016, 12:46 PM
  3. hedrolic problem in maho 600e
    By yami2 in forum Deckel, Maho, Aciera, Abene Mills
    Replies: 1
    Last Post: 12-05-2010, 06:57 PM
  4. Change Battery on Maho 600E, Phillips 432
    By Konrad in forum Deckel, Maho, Aciera, Abene Mills
    Replies: 4
    Last Post: 08-16-2010, 04:28 AM
  5. Maho 400E or 600E
    By HKgunslinger in forum Want To Buy...Need help!
    Replies: 0
    Last Post: 11-10-2008, 02:12 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •