509,828 active members
2,988 visitors online
Register for free
Login
IndustryArena Forum > MetalWorking Machines > Haas Mills > Anyone know how to copy to MDI
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    156

    Anyone know how to copy to MDI

    On the HAAS mills the probing system erases MDI.

    Is there a way to copy & past to MDI to restore code?

    MDI had been used to keep little programs.

    For example:

    M99 P19;
    ;
    N1;
    G90;
    G53 X-25. Y0;
    M30;
    ;
    N19;
    M99 P99;
    ;
    N55;
    G55;
    M30;
    ;
    N99;

    And much more.

  2. #2
    Registered
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    119

    Re: Anyone know how to copy to MDI

    You can't copy to MDI. You can output your MDI into a scratch program to save it, if you want, but you can't send it back to MDI. I know, that's not the same thing, but it might help.
    ____________________________
    My blog: http://www.fletch1.com

Similar Threads

  1. Pattern Copy
    By Jamespvill in forum Alibre Design
    Replies: 1
    Last Post: 08-08-2016, 01:05 AM
  2. One M50 is broken, can I copy it?
    By John3 in forum Fanuc
    Replies: 5
    Last Post: 09-02-2007, 12:19 AM
  3. 11M Copy Key
    By utengineer04 in forum Fanuc
    Replies: 2
    Last Post: 07-12-2007, 05:52 PM
  4. anyone have a copy
    By NCcustom in forum Mastercam
    Replies: 2
    Last Post: 02-02-2006, 03:46 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •