509,967 active members
3,149 visitors online
Register for free
Login
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    53

    Question Can Mach3 run a Denford Startum 4 lathe?

    Hello,

    Does anyone here know if Mach3 can run a Denford Startum 4 lathe? If so, can you point me to a place that might have information on what's involved in getting it converted/setup? I've searched CNC Zone, buy didn't see anything. Thanks!

  2. #2
    Registered
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    64

    Re: Can Mach3 run a Denford Startum 4 lathe?

    Have you found this site yet? Machines - Denford Software & Machines

    There's lots of info there you might need.

Similar Threads

  1. Denford/Sherline Micromill running Mach3
    By Blackcats56 in forum Benchtop Machines
    Replies: 44
    Last Post: 11-19-2018, 11:53 PM
  2. Denford / Mach3 Help
    By JQ_Quint in forum Benchtop Machines
    Replies: 3
    Last Post: 10-31-2018, 12:29 AM
  3. Denford Orac Conversion to MACH3
    By adbradley in forum Benchtop Machines
    Replies: 4
    Last Post: 08-03-2009, 09:42 AM
  4. Denford Orac Conversion to MACH3
    By adbradley in forum Controller & Computer Solutions
    Replies: 0
    Last Post: 07-29-2009, 06:59 AM
  5. Denford Star Turn4 - Can I use Mach3?
    By JQ_Quint in forum Mini Lathe
    Replies: 0
    Last Post: 10-29-2008, 02:45 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •