496,281 active members
6,243 visitors online
Register for free
Login
496,281 active members
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Neuer Benutzer
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    42

    Can RhinoCAM do adaptive clearing?

    Hi,

    I'm just looking around the various CAM softwares to compare and see that Fusion 360 does adaptive clearing, which for my machine looks very useful.

    Can RhinoCAM do adaptive clearing also?

    Thanks

  2. #2
    Mecsoft-Sales
    Guest

    Re: Can RhinoCAM do adaptive clearing?

    Hello,

    We call this high speed cut pattern and can be found in RhinoCAM's 2-axis roughing, pocketing, slot machining and 3-axis roughing operations. Available in Standard configuration & above.
    You can sign up for a demo to download here: https://mecsoft.com/demo-rhinocam/

    Let me know in case we can help.

    Quelly del Mundo
    MecSoft Corporation

  3. #3
    Neuer Benutzer
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    42

    Re: Can RhinoCAM do adaptive clearing?

    Thanks for the prompt reply. Thats good to know

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 04-25-2017, 04:11 PM
  2. 3D Adaptive clearing question
    By shocwav3 in forum HSMworks
    Replies: 5
    Last Post: 07-19-2013, 07:05 PM
  3. Understanding HSMWorks Adaptive Clearing
    By hsmworksguy in forum HSMworks
    Replies: 6
    Last Post: 12-11-2012, 09:15 AM
  4. Researchers for Adaptive Clearing wanted
    By goatchurch in forum Uncategorised CAM Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2006, 07:13 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •