509,772 active members
4,110 visitors online
Register for free
Login
IndustryArena Forum > MetalWorking Machines > Cincinnati CNC > A2100 to win10 network setup???
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    8

    A2100 to win10 network setup???

    Hi guys I run an arrow with an A2100. I used a win7 laptop until recently to transfer files through LAN but the lappy bit the dust. I was wondering if anyone knows how I could setup a network with a win10 desktop through wifi. A2100 goes to router and router is is visible on my win10 but not the cnc. Thanks.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    3
    I know this is a bit of an old thread but hope this may help someone out. If you have the A2100 already working on your Lan. It was typically set up on the machine for "Workgroup" in Network settings to work with older Windows OS versions. All I needed to do was on the machine join "Homegroup". Win 10 doesn't use groups anymore but it does recognize "Homegroup". It works to get Win 10 to see all the old computers on our network.

Similar Threads

  1. UC400ETH network setup
    By bpratl in forum UCCNC Control Software
    Replies: 7
    Last Post: 06-19-2016, 10:09 PM
  2. Fusion640T Network Setup
    By CoastalMachine in forum Computers / Networking
    Replies: 0
    Last Post: 06-18-2012, 10:43 PM
  3. Fusion640T Network Setup
    By CoastalMachine in forum Controller & Computer Solutions
    Replies: 0
    Last Post: 06-18-2012, 10:41 PM
  4. Network setup
    By HSC-Fan in forum SIEMENS > 840D/810D > MILLING
    Replies: 3
    Last Post: 12-06-2008, 12:58 PM
  5. Osp100e network setup using IIS?
    By Edster in forum Okuma
    Replies: 1
    Last Post: 05-06-2008, 02:15 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •