507,867 active members
2,802 visitors online
Register for free
Login
IndustryArena Forum > CAM Software > Autodesk CAM > attempting first CAM on fusion 360
Page 1 of 3 123
Results 1 to 12 of 28
  1. #1
    Registered
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    318

    attempting first CAM on fusion 360

    Trying to create a tool path to mill out the holes in this part.
    Why an I getting these errors?
    Click image for larger version. 

Name:	fusion error.jpg 
Views:	2 
Size:	64.5 KB 
ID:	419528

    What other information is needed and how do I get it for you?
    Thanks

  2. #2

    Re: attempting first CAM on fusion 360

    It would be best if you upload your file (file, export).

    David
    David
    Romans 3:23
    Etsy shop opened 12/1/17 - CurlyWoodShop

  3. #3

    Re: attempting first CAM on fusion 360

    Those errors won't stop the G code from posting. Fusion is notifying you that it was not able to do quite what you told it to, and it is making a correction. I have never seen that error, but best guess is that you tried to set a plunge or start point that is out of the tool path.
    Jim Dawson
    Sandy, Oregon, USA

  4. #4
    Registered
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    318

    Re: attempting first CAM on fusion 360

    Tried just taking a lot of defaults but I would sure like to know what I screwed up.
    I did a file export from the MANUFACTURE menu.
    When I tried to attach the file I get this
    Attachment 419548

  5. #5
    Registered
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    9

    Re: attempting first CAM on fusion 360

    Zip the file.
    There are limited file extensions allowed to be uploaded!
    Regards,
    Arie.

  6. #6
    Registered
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    318

    Re: attempting first CAM on fusion 360

    on another note, why is it that every F360 CAM intro vid I look at shows a CAM workspace but in my copy I see a MANUFACTURE workspace??
    Click image for larger version. 

Name:	F360workspace.jpg 
Views:	2 
Size:	47.2 KB 
ID:	419550

  7. #7

    Re: attempting first CAM on fusion 360

    Quote Originally Posted by tkms002 View Post
    on another note, why is it that every F360 CAM intro vid I look at shows a CAM workspace but in my copy I see a MANUFACTURE workspace??
    They changed that process name a few updates ago. Surprised me too.
    Jim Dawson
    Sandy, Oregon, USA

  8. #8
    Registered
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    318

    Re: attempting first CAM on fusion 360

    zipped file attached

  9. #9

    Re: attempting first CAM on fusion 360

    I couldn't open the file, said it wasn't a valid zip file.

    David
    David
    Romans 3:23
    Etsy shop opened 12/1/17 - CurlyWoodShop

  10. #10
    Registered
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    318

    Re: attempting first CAM on fusion 360

    ok try this one
    Attached Files Attached Files

  11. #11

    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    31

    Re: attempting first CAM on fusion 360

    Quote Originally Posted by tkms002 View Post
    ok try this one
    I didn't get any error messages. Simulation looked good.

  12. #12
    Registered
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    318

    Re: attempting first CAM on fusion 360

    uugh sorry that one did not have the error tool path in it.
    Please take a look at this one.

    Also in the previous one it only cut to .475 and the stock thickness is .5. I dont understand why.
    Thanks
    Attached Files Attached Files

Page 1 of 3 123

Similar Threads

  1. I'm attempting the 3D Skull project in Aluminum.
    By RussMachine in forum Tormach Personal CNC Mill
    Replies: 22
    Last Post: 08-02-2017, 04:11 PM
  2. attempting to tap AR500
    By hatchmar in forum General Metalwork Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 11-03-2016, 10:38 AM
  3. Attempting to Make a Mold in BobCAD V26
    By fishinmachinist in forum BobCad-Cam
    Replies: 10
    Last Post: 02-29-2016, 04:27 PM
  4. Attempting Wireless With a 640M
    By Dr_Bob in forum Mazak, Mitsubishi, Mazatrol
    Replies: 4
    Last Post: 06-27-2012, 05:55 PM
  5. Attempting to learn Madcam
    By shippman in forum MadCAM
    Replies: 3
    Last Post: 03-30-2010, 07:22 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •