502,520 active members
7,139 visitors online
Register for free
Login
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    50

    Simulator does not save voxel size resolution

    The default simulator voxel resolution seems pretty coarse. After I change it in the simulator in Options..Advanced, it is reset to 0.02 if I close the simulator.

  2. #2
    Registered
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    50

    Re: Simulator does not save voxel size resolution

    Quote Originally Posted by MitchB View Post
    The default simulator voxel resolution seems pretty coarse. After I change it in the simulator in Options..Advanced, it is reset to 0.02 if I close the simulator.
    Nothing? This is with MC 6 SR5.

  3. #3
    Registered
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    79

    Re: Simulator does not save voxel size resolution

    MitchB,
    The will be some more madCAM updates coming out soon, this may fix this issue.
    Regards,
    Mauri.

Similar Threads

  1. Simulator cell and voxel size issue.
    By skot4111 in forum MadCAM
    Replies: 7
    Last Post: 04-02-2018, 02:12 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 06-26-2013, 08:17 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 05-23-2013, 12:44 AM
  4. How do I make CAD/CAM size match machined size?
    By RedCoder in forum Benchtop Machines
    Replies: 5
    Last Post: 12-07-2010, 11:13 PM
  5. Drawing Size and Cut Size Differ - Plasma
    By ADucci in forum Mach Plasma / Laser
    Replies: 0
    Last Post: 10-04-2007, 02:49 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •