502,289 active members
5,267 visitors online
Register for free
Login
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    14

    Lightbulb Adjusting Grid Size of grid for DXF Image?

    Anyone familiar with CamBam?
    The Grid is way to small to accommodate the GXF Image.
    Is there a way to make Grid larger and to actually move the grid to X and Y Center?
    I know I'm missing something here.
    Thank you fellers,
    cubs

  2. #2

    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    31

    Re: Adjusting Grid Size of grid for DXF Image?

    Try this. Go to Tools, then Options. Scroll down until you see Grid. If there is a "+" next to Grid click on it to open the available options. Clicking on Grid Info, either Inches or Metric will show you the default grid settings. Change these settings to get the spacing you want. Hope this helps.

Similar Threads

  1. Help with a Spoilboard Grid
    By Tomcat104 in forum General Off Topic Discussions
    Replies: 6
    Last Post: 12-27-2017, 08:30 PM
  2. GRID IN V27
    By RAF. in forum BobCad-Cam
    Replies: 2
    Last Post: 09-11-2014, 07:25 PM
  3. Grid
    By craig in forum Mastercam
    Replies: 1
    Last Post: 06-20-2008, 04:55 PM
  4. CNC off the grid.
    By grinderdust in forum Environmental / Alternate Energy
    Replies: 9
    Last Post: 12-09-2007, 09:58 PM
  5. no grid ??
    By chrisw765 in forum Carken Products (Deskam, DeskCNC etc)
    Replies: 0
    Last Post: 03-18-2005, 06:59 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •