512,868 active members
3,332 visitors online
Register for free
Login
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered
    Join Date
    May 2018
    Posts
    13

    mach 4 and UC400ETH

    I need help setting up UC 400ETH with Mach 4
    The axis work well but the spindle relay is not activating

  2. #2

    Re: mach 4 and UC400ETH

    Have you configured in the outputs table the "Spindle On" Output? If so, double check that you configured the correct output.
    Are you having problems with issuing M3 to trigger the spindle or using the GUI?

    ~ knacker99

Similar Threads

  1. My enclosure for the UC400ETH.
    By Tweakie in forum UCCNC Control Software
    Replies: 4
    Last Post: 10-24-2019, 05:59 PM
  2. Centroid or DMM Bob + UC400ETH
    By rvectors in forum Dmm Technology
    Replies: 8
    Last Post: 06-27-2019, 11:15 AM
  3. Mach3 with UC400ETH
    By MMC336 in forum Questions or Problems
    Replies: 0
    Last Post: 08-08-2018, 01:49 AM
  4. UC400ETH Not Connecting
    By Seitz333 in forum UCCNC Control Software
    Replies: 11
    Last Post: 07-12-2018, 01:28 AM
  5. UC400ETH and Mach plugin
    By woffler in forum UCCNC Control Software
    Replies: 12
    Last Post: 05-26-2016, 02:53 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •