508,515 active members
2,928 visitors online
Register for free
Login
IndustryArena Forum > CAM Software > GibbsCAM > Need help posting 4 axis code from 5 axis process - uptate
Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Nov 2019
    Posts
    1

    Need help posting 4 axis code from 5 axis process - uptate

    Hello,
    New here. I've been programming a little while. I have a 4 axis horizontal mill. I'm trying to finish mill a complex pocket. I'm using 5 axis - general - parallel cuts. Everything looks right in the simulation, but when I go to post code, I don't get any B axis moves. My post supports continuous B. I even tried with my 5-axis post. I tried writing it up as a C axis lathe program. I just can't get it to post the rotational moves. Am I missing a checkbox?
    Thanks

    Update- Someone gave me a .zip file with literally hundreds of post files. None of them, even the ones marked as advanced or rotary or 5 axis will post the rotation, so I think I must be doing something wrong in Gibbs, but I can't tell what.

  2. #2
    Registered
    Join Date
    May 2012
    Posts
    79

    Re: Need help posting 4 axis code from 5 axis process - uptate

    pm me with your email

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 07-08-2019, 07:45 AM
  2. 4th Axis Posting Problem
    By Cfin in forum BobCad-Cam
    Replies: 3
    Last Post: 10-08-2017, 12:12 AM
  3. Want to post-process x axis to a axis
    By chucktilbury in forum Southwest Region
    Replies: 2
    Last Post: 08-27-2016, 03:26 PM
  4. Replies: 14
    Last Post: 07-19-2014, 05:55 AM
  5. VM 6 - Posting in G41 & G42 on 2 1/2 axis
    By scadvice in forum Visual Mill
    Replies: 4
    Last Post: 09-15-2008, 05:19 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •