512,349 active members
2,455 visitors online
Register for free
Login
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Registered
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    56

    Problem with V. 29-11 [SOLVED]

    With the 29-11 update, the buttons for activating / deactivating the refrigerant and the fog no longer work (M7, M8 and M9 still work); the buttons activate / deactivate the full screen mode instead of the outputs.

  2. #2
    Moderator PlanetCNC's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    453

    Re: Problem with V. 29-11

    Ups, I published wrong files. I was testing full screen mode and I temporary assigned it to mist and flood toolbar buttons.
    I will repackage and upload correct version in few minutes.

  3. #3
    Registered
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    56

    Re: Problem with V. 29-11

    Ok, it happens when you work too much ... :-)
    Thanks

  4. #4
    Moderator PlanetCNC's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    453

    Re: Problem with V. 29-11

    How true

  5. #5
    Moderator PlanetCNC's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    453

    Re: Problem with V. 29-11

    It should be fine now. Fingers crossed :-)

  6. #6
    Registered
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    56

    Re: Problem with V. 29-11

    Hi,
    I downloaded the zip this morning (for Windows) and ran the update again but unfortunately the bug is still present.

    Attachment 432156 Attachment 432154

  7. #7
    Moderator PlanetCNC's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    453

    Re: Problem with V. 29-11 [SOLVED]

    It is possible that installer did not replace files because they have same version number.
    Replace .exe and both dlls with these:
    https://planet-cnc.com/wp-content/up...2019-11-29.zip

  8. #8
    Registered
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    56

    Re: Problem with V. 29-11 [SOLVED]

    You're right, replacing the files manually, everything is back in place.
    Thanks

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 11-24-2017, 03:56 AM
  2. Fadal Idler problem. Rpm pulse problem
    By complextool in forum Fadal
    Replies: 1
    Last Post: 10-07-2016, 06:28 PM
  3. Tube problem or powersupply problem? Help you to check out
    By Melody-gweike in forum General Laser Engraving / Cutting Machine Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2012, 04:09 AM
  4. daewoo puma 12lb tape format problem/parameter problem
    By robb12877 in forum Daewoo/Doosan
    Replies: 0
    Last Post: 08-25-2011, 06:13 AM
  5. Replies: 5
    Last Post: 08-04-2010, 11:33 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •