535,126 active members*
3,077 visitors online*
Register for free
Login
Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    1

    Viper V60 troubles

    I am building a mill using V60 drives and Bx7. They repeatedly send a reset to Mach3 but the drives show no fault led. Larken says I need an opto coupler in the fault cct to connect the two boards.
    Which two boards? Why do the pdf manuals not show an opto coupler in their drawings? Any help available?

  2. #2
    Company Representative
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    948

    Re: Viper V60 troubles

    Its because you probably have noise between the drive and bob so try adding an RC filter in the connection. Try adding a 200 ohm resistor and a 100uf Cap. I'm helped you alot but when you start getting rude, im not interested.

    Larry
    Manufacturer of CNC routers and Viper Servo Drives
    www.LarkenCNC.com and www.Viperservo.com

Similar Threads

  1. Viper 20/25 VTL
    By Dbear in forum Tutorials
    Replies: 0
    Last Post: 02-12-2015, 03:25 AM
  2. new Viper XZ
    By richwr in forum Xzero CNC
    Replies: 0
    Last Post: 08-01-2014, 02:39 PM
  3. Viper 250 ??????
    By jeep534 in forum Viper Servo drives
    Replies: 2
    Last Post: 04-08-2012, 07:58 PM
  4. st 20 troubles
    By laamar in forum Haas Lathes
    Replies: 7
    Last Post: 02-03-2012, 05:11 PM
  5. air troubles
    By wadetool in forum Haas Mills
    Replies: 2
    Last Post: 02-19-2007, 10:30 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •