535,422 active members*
3,135 visitors online*
Register for free
Login
IndustryArena Forum > OpenSource CNC Design Center > OpenSource Software > UGS 2.0.7 SNAPSHOT driving GRBL gives error20 when sending T1M6
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    324

    UGS 2.0.7 SNAPSHOT driving GRBL gives error20 when sending T1M6

    My UGS running computer died so I had to get a new computer and had to load the latest UGS on it.
    My CNC router machine runs GRBL 1.1.
    I think I have all the modifications applied to the new UGS that I had to my old UGS.
    The machine moves and the probe module is working.
    When I try to run a GCode file I get the following error.
    {ERROR} An error was detected while sending 'T1M6'. (error:20)
    The version I was running before must have just ignored this as all my gcode files have it in.
    Am I missing something or do I need to change something?
    Thanks

  2. #2
    Registered
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    324

    Re: UGS 2.0.7 SNAPSHOT driving GRBL gives error20 when sending T1M6

    Well I resorted to setting up Fusion to stop generating those commands and all is well. Probably should have done that in the first place.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 08-19-2016, 11:57 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 01-10-2016, 01:45 PM
  3. Snapshot saving to flashdrive?
    By Ydna in forum Haas Mills
    Replies: 0
    Last Post: 02-09-2014, 11:18 PM
  4. Troubles with sending
    By Mudanyali in forum CNC-EDITOR
    Replies: 0
    Last Post: 04-23-2008, 07:07 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •