565,206 active members*
3,786 visitors online*
Register for free
Login
IndustryArena Forum > Machine Controllers Software and Solutions > Okuma > OKUMA 415v Operator Panel lights flashing
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2023
    Posts
    2

    OKUMA 415v Operator Panel lights flashing

    My OKUMA Millac 415V Mill's Operator Panel is flashing all of the lights and I'm wondering why.
    I attempted to make an all data backup but when I got to parameter 313 and did an NO. SEARCH, the search took me to parameter 801 and then I got the following message: Non Maskable Interrupt - Turn machine off.

    When I turned it back on, I got the flashing lights. The CNC display and the MDI Panel seem to work somewhat; I can see the status of the coordinates, the tool parameters, etc, but the flashing lights prevent me from typing input or accessing MDI Mode, Manual mode, etc.

    Oh yes, and the CNC display shows a blinking EMG error.

    Any Ideas?

    Thanks,
    Chas.

  2. #2
    Neuer Benutzer
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    230
    Quote Originally Posted by Chasiboi View Post
    My OKUMA Millac 415V Mill's Operator Panel is flashing all of the lights and I'm wondering why.
    I attempted to make an all data backup but when I got to parameter 313 and did an NO. SEARCH, the search took me to parameter 801 and then I got the following message: Non Maskable Interrupt - Turn machine off.

    When I turned it back on, I got the flashing lights. The CNC display and the MDI Panel seem to work somewhat; I can see the status of the coordinates, the tool parameters, etc, but the flashing lights prevent me from typing input or accessing MDI Mode, Manual mode, etc.

    Oh yes, and the CNC display shows a blinking EMG error.

    Any Ideas?

    Thanks,
    Chas.
    I don't think the PLC is running, check NC status LEDs in the panel.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Jan 2023
    Posts
    2

    Re: OKUMA 415v Operator Panel lights flashing

    Quote Originally Posted by servtech View Post
    I don't think the PLC is running, check NC status LEDs in the panel.
    Thanks Servtec,

    I'm going to the shop tomorrow, I'll look.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •