529,986 active members*
3,289 visitors online*
Register for free
Login
IndustryArena Forum > CNC Electronics > Rutex Products > Using 3 phase with the Motherboard?
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Community Moderator svenakela's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1661

    Using 3 phase with the Motherboard?

    I have a 3-phase power supply, and I was planning to run the servodrives and servos on one phase, the spindle and cooling on the second and the computer on the third.
    But it hit me, does it work with the Rutex 990 motherboard, or will the phases interfere and cause trouble?

    I did send the question at the Yahoo list and I'm not sure the question got sent to the members at all...

  2. #2
    Member
    Join Date
    Oct 2020
    Posts
    1

    Re: Using 3 phase with the Motherboard?

    Seems like a stalking site to me. it consists of only one page with virtually no words at all. They need to consider the services of term paper help online Australia even if it is to obtain some filler content. The presentation needs some work.

Similar Threads

  1. Motherboard selection
    By Zig in forum LinuxCNC (formerly EMC2)
    Replies: 28
    Last Post: 03-23-2009, 01:07 AM
  2. Fanuc 3t motherboard HELP!
    By NID in forum Fanuc
    Replies: 2
    Last Post: 12-15-2008, 11:45 PM
  3. Need motherboard!
    By KurtsKustom in forum Want To Buy...Need help!
    Replies: 0
    Last Post: 04-21-2008, 01:40 PM
  4. Dead Motherboard
    By ger21 in forum Computers / Networking
    Replies: 7
    Last Post: 04-07-2008, 01:48 AM
  5. Gecko motherboard
    By drafterman in forum Gecko Drives
    Replies: 4
    Last Post: 12-17-2007, 11:57 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •