554,743 active members*
2,363 visitors online*
Register for free
Login
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered
    Join Date
    May 2015
    Posts
    6

    Siemens sinumerik 810m ga2 DNC

    Good day!
    Is DNC mode possible with 810M GA2?
    Thank you!

  2. #2

    Re: Siemens sinumerik 810m ga2 DNC

    Yes go into Data In/Out and select data in and data out from there. You will need to set your communications in the 5000 setting parameters

  3. #3
    Registered
    Join Date
    May 2015
    Posts
    6

    Re: Siemens sinumerik 810m ga2 DNC

    I only have an input and output option. I don't have a BTR(GA3) start option

  4. #4
    Member
    Join Date
    Aug 2021
    Posts
    17

    Re: Siemens sinumerik 810m ga2 DNC

    Hello. See my post.

Similar Threads

  1. Siemens Sinumerik 810M document set
    By fahrphrompuken in forum Machinery Manuals / Brochures
    Replies: 5
    Last Post: 12-01-2019, 07:32 PM
  2. Sinumerik 810M
    By AM7 in forum SIEMENS Sinumerik CNC controls
    Replies: 1
    Last Post: 10-19-2017, 11:13 PM
  3. SINUMERIK 810M GA2
    By Shukman in forum General CNC Machine Related Electronics
    Replies: 0
    Last Post: 12-13-2016, 07:30 PM
  4. Sinumerik 810M
    By desperado2000 in forum SIEMENS > Sinumerik 810M/810T
    Replies: 3
    Last Post: 06-30-2008, 09:38 PM
  5. sinumerik 810m
    By knightstep in forum SIEMENS > Sinumerik 810M/810T
    Replies: 0
    Last Post: 09-09-2006, 02:45 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •