527,994 active members*
2,418 visitors online*
Register for free
Login
Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    171

    SSR Relay directly to the output?

    Hello.
    I use SSR relays. So solid state.
    Can I connect this directly to the output port?
    Or do you have to pay attention to something else


    Daniel

  2. #2
    Moderator
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    659

    Re: SSR Relay directly to the output?

    Yes, you can.

  3. #3

    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    171

    Re: SSR Relay directly to the output?

    Thank you.
    I have the output board in operation. But I would like to wire more outputs with SSR

  4. #4
    Registered
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    58

    Re: SSR Relay directly to the output?

    I have use it paralell, so can switch more things on the same port
    rgds

Similar Threads

  1. 6.5w air solenoid directly to g540 without relay?
    By QuinnSjoblom in forum Gecko Drives
    Replies: 4
    Last Post: 09-16-2018, 03:51 PM
  2. Replies: 11
    Last Post: 02-13-2018, 03:08 PM
  3. Vfd HY02D223B inverter output relay.
    By Sekai in forum Spindles / VFD
    Replies: 9
    Last Post: 11-06-2016, 02:23 PM
  4. Hitachi WJ200 2.2kW Output Relay?
    By shaddr3 in forum Spindles / VFD
    Replies: 1
    Last Post: 11-17-2015, 05:07 AM
  5. shielded cable for relay output?
    By WoodSpinner in forum DIY CNC Router Table Machines
    Replies: 13
    Last Post: 12-17-2012, 02:41 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •