544,151 active members*
1,640 visitors online*
Register for free
Login

Thread: Tools Table

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    104

    Tools Table

    Hi,
    I have updated TNG to v. 2021.05.31 but trying the new functions I noticed that it is no longer possible to size the descriptive part of the tool table in width as in the previous version. can this function be reinserted? Thank you.
    In the speed and feed calculator tab TNG asks for the license .... is this a paid option?

  2. #2
    Registered
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    104

    Re: Tools Table

    For the license issue I re-entered it and now the message no longer appears

  3. #3
    Moderator
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    853

    Re: Tools Table

    I'll fix this resizing issue ASAP.

  4. #4
    Registered
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    104

    Re: Tools Table

    Thanks, Great job.

Similar Threads

  1. DX32 Can´t load tools table
    By Gera251 in forum Bridgeport / Hardinge Mills
    Replies: 0
    Last Post: 11-07-2018, 02:25 AM
  2. How to have Mach3 use an Auto tool zero location on the table for Zero of tools.
    By jimskeet in forum Mach Wizards, Macros, & Addons
    Replies: 13
    Last Post: 01-24-2018, 02:01 PM
  3. managing excess tools in tool table
    By imachining-6061 in forum SolidCAM for SolidWorks and SolidCAM for Inventor
    Replies: 2
    Last Post: 03-24-2015, 03:06 AM
  4. Attaching hand tools to router table
    By Neil Davie in forum DIY CNC Router Table Machines
    Replies: 2
    Last Post: 01-08-2011, 06:40 PM
  5. Wholesale Tools 6" rotary table
    By CerveloRod in forum Benchtop Machines
    Replies: 2
    Last Post: 03-27-2005, 05:11 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •