498,987 active members
6,677 visitors online
Register for free
Login
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    pakt
    Guest

    Tube problem or what?

    Hello friends!
    Im having a problem with my 1390 Co2 Laser machine when i try to engrave photos.
    Im using 25% of power in one 100w reci w2 tube.
    Problem is that laser starts to engrave for 20-30 seconds and after power drops to much and not engraves nothing.
    Power supply shows around 0.5 to 0.9 ma with 25% power.
    I did some test with 50-60% and shows around 11 to 15 ma.
    With 80% reaches 27 ma.
    Another strange thing is that i tried to engrave txt with 25% and all goes fine.
    I dont know why with bmp images happens this.
    Thnx in advance!

  2. #2
    pakt
    Guest

    Re: Tube problem or what?

    Pls someone help me with vendor and user settings files for 1390 laser because i reset to default and now axis move bad.

  3. #3
    pakt
    Guest

    Re: Tube problem or what?

    Anyone wich can help me??

Similar Threads

  1. laser tube problem
    By geekinesis in forum General Laser Engraving / Cutting Machine Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 06-21-2016, 09:12 PM
  2. Laser tube problem or?
    By _MI_ in forum General Laser Engraving / Cutting Machine Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 06-01-2015, 07:03 PM
  3. problem with PSU wiring for 80W Reci CO2 tube - only getting 4 mA output to tube
    By gbatten in forum Laser CO2 Tubes, Diodes, RF and Power Supplies
    Replies: 3
    Last Post: 01-06-2015, 12:53 AM
  4. Tube problem or powersupply problem? Help you to check out
    By Melody-gweike in forum General Laser Engraving / Cutting Machine Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2012, 04:09 AM
  5. Drain Tube Problem
    By hgporter@porter in forum Shopmaster/Shoptask
    Replies: 1
    Last Post: 07-31-2008, 10:56 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •