548,591 active members*
2,929 visitors online*
Register for free
Login
IndustryArena Forum > CNC Electronics > Servo Motors / Drives > Yaksawa SGD7S-5R5A00A202 problem - help request
Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Registered
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    3

    Arrow Yaksawa SGD7S-5R5A00A202 problem - help request

    Hi!
    I have a problem with the x axis controled by this Yaksawa SGD7S-5R5A00A202. When I push the left button or right button for move in mach3 on display is show that the axis is moved but in reality don't move. I don't know what can be!!! Please help me. Thank you. I show you a picture with the message on display..https://www.cnczone.com/forums/attac...d=472096&stc=1
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails yaksawa.jpg  

Similar Threads

  1. Help request
    By tspline in forum G-Code Programing
    Replies: 0
    Last Post: 10-04-2018, 01:31 PM
  2. request
    By maddog62 in forum General MetalWork Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 02-16-2014, 03:15 AM
  3. Yaksawa SGDH Drive and motor BRAKE ???
    By kben77 in forum Servo Motors / Drives
    Replies: 0
    Last Post: 11-15-2010, 09:30 PM
  4. request for help
    By CESARCM in forum Cincinnati CNC
    Replies: 0
    Last Post: 11-11-2010, 11:55 PM
  5. EZ-CNC problem and request for SW.
    By kimfmx in forum General CNC (Mill / Lathe) Control Software (NC)
    Replies: 0
    Last Post: 01-27-2008, 06:46 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •