501,705 active members
7,740 visitors online
Register for free
Login
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Banned
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    0

    Part mode to assembly mode

    How can I move a part I programmed in part mode to assembly mode?

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    0
    Answered. How to do this is covered in the Camworks help file under Assembly Mode-Importing Part Data.

Similar Threads

  1. Bridgeport Interact 2 -- tachometer mode vs. voltage mode?
    By ichudov in forum Bridgeport / Hardinge Mills
    Replies: 2
    Last Post: 06-28-2010, 07:24 PM
  2. SL-5 Mode Selector Part #
    By jhnlrs in forum Mori Seiki lathes
    Replies: 1
    Last Post: 06-27-2010, 02:06 AM
  3. spline mode nurbs mode
    By cooltool in forum CamSoft Products
    Replies: 4
    Last Post: 03-10-2009, 08:03 AM
  4. What is - Torque Mode? Position Mode? Speed/Velocity Mode?
    By sunmix in forum Servo Motors / Drives
    Replies: 25
    Last Post: 10-26-2008, 09:53 AM
  5. How to exit large assembly mode?
    By interflexo in forum Solidworks
    Replies: 3
    Last Post: 09-25-2006, 09:21 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •