508,184 active members
2,282 visitors online
Register for free
Login
Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Aug 2019
    Posts
    0

    Fanuc 6m problem

    Hi! We have an old Bulgarian MC 032 5 axis machine with a Fanuc 6m. It went well about 2 years ago and recently we started to get it to work. When I turn it on the 5th axis twitches for approx. a couple of dergees then stuck and the errors 401 and 450 appear. Arter the reset it appears in just several seconds. When the motor us unplugged everything is fine with no errors. I found and replaced a blown fuse on 5th axis, the wiring seem to be OK. The DC motor is turning freely and the brushes are also fine. I couldn't find any specialists on this machine, so any help will be appreciated! Thanks!

  2. #2
    Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    373
    Have you checked the parameters for the 5th axis ?

Similar Threads

  1. Fanuc W0 EDM problem
    By josip112001 in forum General EDM Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-02-2013, 04:00 PM
  2. Fanuc 15T IPL problem
    By lshingleton in forum Fanuc
    Replies: 4
    Last Post: 08-30-2012, 04:23 PM
  3. Fanuc PML-L&M Problem
    By taspunsaen in forum Want To Buy...Need help!
    Replies: 3
    Last Post: 01-16-2012, 03:32 PM
  4. Fanuc 6M Problem
    By Mimas in forum Fanuc
    Replies: 3
    Last Post: 12-17-2006, 01:03 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •