540,717 active members*
7,461 visitors online*
Register for free
Login
IndustryArena Forum > MetalWorking Machines > HURCO > Adding a second Screen?
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member
    Join Date
    May 2020
    Posts
    14

    Adding a second Screen?

    I've just got my lovely new Mill, its only got a single screen, the graphics screen would be useful to display while I'm learning it all.

    There's a monitor in my workshop, can I display the second screen on there somehow? I was half hoping the little control PC might have 2 display connections but no luck.

    you can 'buy' a second screen, however I only want to look at it, I don't need a touch screen etc. Anyone done similar?

  2. #2
    Member
    Join Date
    May 2020
    Posts
    14

    Re: Adding a second Screen?

    Sorted.

    There are 2 connections, just both are connected. A bit of a faff with display settings and its good to go.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 02-05-2018, 07:46 PM
  2. Adding a message to the display screen
    By RA-Bowtie in forum Tormach PathPilot™
    Replies: 2
    Last Post: 11-26-2017, 09:12 AM
  3. Fagor 8020 Screen and axis problems. screen waving?
    By dirtrider23 in forum Fagor Automation
    Replies: 1
    Last Post: 12-17-2016, 03:06 AM
  4. Adding VFD parameters to screen
    By Bartos in forum Screen Layouts, Post Processors & Misc
    Replies: 0
    Last Post: 05-21-2015, 12:39 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 09-02-2011, 03:44 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •