554,029 active members*
2,453 visitors online*
Register for free
Login
IndustryArena Forum > CAM Software > CamWorks > Creating fillet in CAMWorks
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jun 2022
    Posts
    6

    Creating fillet in CAMWorks

    I'm trying to make a fillet cut path for my part in the picture. My normal methods of making a fillet using the multi-surface feature doesn't work because the bottom edge of the fillet is shorter than the fillet. Does anyone know how to make the cut for this feature?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Screenshot 2022-07-12 091448.png  

  2. #2
    Registered
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    12

    Re: Creating fillet in CAMWorks

    Im not sure i understand why the multi-surface routine will not cut the part. Can you send me the part model and i will try to program it? If so email it to NickF@DuWesttool.com

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 10-05-2017, 02:03 PM
  2. fillet
    By jrmach in forum BobCad-Cam
    Replies: 13
    Last Post: 03-31-2017, 09:34 PM
  3. fillet removal
    By rjmorel in forum BobCad-Cam
    Replies: 3
    Last Post: 02-22-2013, 04:08 AM
  4. Fillet Question
    By hkenuam in forum BobCad-Cam
    Replies: 2
    Last Post: 03-21-2011, 03:54 AM
  5. Fillet problems
    By Rhodan in forum Rhino 3D
    Replies: 6
    Last Post: 02-18-2007, 04:19 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •