549,951 active members*
2,837 visitors online*
Register for free
Login
IndustryArena Forum > CNC Electronics > Spindles / VFD > Huanyang GT Pressure switch connection?
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Registered
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    106

    Huanyang GT Pressure switch connection?

    Hello everyone,
    Need some guidance please. I'm setting up a new Quincy air compressor QT-7.5HP. Please review the attached pictures from manual. It's all wired up to a new Huanyang GT 7.5KW and runs fine from keyboard. I know other persons have wired control to the pressure switch but not quite sure which 2 terminals to connect. Can someone lend some advise here!

    Thanks in advance

    Steve in Maine and it's snowing!!

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    13253

    Re: Huanyang GT Pressure switch connection?

    Quote Originally Posted by Barefootboy4 View Post
    Hello everyone,
    Need some guidance please. I'm setting up a new Quincy air compressor QT-7.5HP. Please review the attached pictures from manual. It's all wired up to a new Huanyang GT 7.5KW and runs fine from keyboard. I know other persons have wired control to the pressure switch but not quite sure which 2 terminals to connect. Can someone lend some advise here!

    Thanks in advance

    Steve in Maine and it's snowing!!
    It would be S1 and Com this can only be a switch with no voltage, so check the pressure switch that in the closed position there is no voltage across the 2 connections of the switch

    You will then have to change a Parameter for remote control

    P0.01=1 this may need to be 2

    P05.01=1
    Mactec54

  3. #3
    Registered
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    106

    Re: Huanyang GT Pressure switch connection?

    Quote Originally Posted by mactec54 View Post
    It would be S1 and Com this can only be a switch with no voltage, so check the pressure switch that in the closed position there is no voltage across the 2 connections of the switch

    You will then have to change a Parameter for remote control

    P0.01=1 this may need to be 2

    P05.01=1
    Thanks for the help.
    It worked!

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    13253

    Re: Huanyang GT Pressure switch connection?

    Quote Originally Posted by Barefootboy4 View Post
    Thanks for the help.
    It worked!
    Which Parameters did you use, just for my notes?
    Mactec54

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 10-12-2020, 09:23 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: 05-28-2019, 03:46 AM
  3. Pressure switch
    By Mike T. in forum Haas Mills
    Replies: 6
    Last Post: 11-16-2009, 05:19 AM
  4. pressure switch
    By bibi in forum General Laser Engraving / Cutting Machine Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 08-07-2008, 08:01 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •