525,618 active members*
2,494 visitors online*
Register for free
Login
IndustryArena Forum > Machine Controllers Software and Solutions > Fanuc > Mori SL3A Turret not indexing after mid toolchange e-Stop
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Registered
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    11

    Mori SL3A Turret not indexing after mid toolchange e-Stop

    Hi all!I love my 5T Mori.BTR,and running Mastercam.During a toolchange,a newbie hit the e-stop,and the turret stayed 'out',but did not index.Any ideas on recovery?Thanks in advance,Doug

  2. #2

    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by KMcorv22 View Post
    Hi all!I love my 5T Mori.BTR,and running Mastercam.During a toolchange,a newbie hit the e-stop,and the turret stayed 'out',but did not index.Any ideas on recovery?Thanks in advance,Doug
    Have you solved the problem? i have same problem with my SL-0 with Fanuc 10T-A. Can you share your solution.

Similar Threads

  1. MORI SEIKI NL3000- TURRET INDEXING ISSUE
    By christian59 in forum Mori Seiki lathes
    Replies: 4
    Last Post: 02-24-2014, 04:36 AM
  2. MORI SEIKI SL-25B TURRET INDEXING PROBLEM FANUC OT
    By ROHAN 1981 in forum Community Club House
    Replies: 4
    Last Post: 02-03-2014, 03:47 PM
  3. Replies: 10
    Last Post: 12-21-2013, 09:11 PM
  4. Mori AL-2 Turret Indexing and X Home Problem
    By krfrea in forum Mori Seiki lathes
    Replies: 4
    Last Post: 01-03-2011, 07:59 PM
  5. Turret Not Indexing
    By rajesh_1355 in forum Fanuc
    Replies: 0
    Last Post: 02-24-2007, 06:25 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •