545,780 active members*
2,251 visitors online*
Register for free
Login
IndustryArena Forum > MetalWorking Machines > Okuma > Okuma LB15 110 ALARM-A SPU 1, LED 4 ACC fault
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    6

    Okuma LB15 110 ALARM-A SPU 1, LED 4 ACC fault

    Hello guys,
    Maybe anyone knows how to read error codes on SDU LED?
    We have 110 ALARM-A on the screen and SDU LED lit error 4 which is named ACC (accessories)? What it stands for?

  2. #2
    Member
    Join Date
    Jul 2021
    Posts
    1

    Re: Okuma LB15 110 ALARM-A SPU 1, LED 4 ACC fault

    Beginner sound systems that watch high decibel locations will be wise to always remember some kind of vital secret made by the presentation, which is your car. Best man's speech negan costume jacket


    walking dead costume jacket

  3. #3
    Member
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    6

    Re: Okuma LB15 110 ALARM-A SPU 1, LED 4 ACC fault

    Guys, noone can give any tips?

  4. #4
    Registered
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1580

    Re: Okuma LB15 110 ALARM-A SPU 1, LED 4 ACC fault

    maybe "ACC" is for "acceleration" ?

  5. #5
    Member
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    6

    Re: Okuma LB15 110 ALARM-A SPU 1, LED 4 ACC fault

    Could be true. But then what can cause this feil? It was coming randomly during pruction, sometimes very often, but then next day, then changed program to produce other part, it almost gone...

  6. #6
    Registered
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1580

    Re: Okuma LB15 110 ALARM-A SPU 1, LED 4 ACC fault

    Check guideways lubrication. What axis this drive unit is responsible for? Check the axis load. Maybe leveling is wrong and this causes the additional resistance ...

  7. #7
    Member
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    6

    Re: Okuma LB15 110 ALARM-A SPU 1, LED 4 ACC fault

    Drive is for spindel motor. We got another PCB from same model. It is a bit different visually, but all conections and plugs is the same. Replaced it yesterday and all day was no error. Hope that was the cause. Maybe capasitors is dried because of age.

Similar Threads

  1. Okuma LC10 110 alarm A SDU
    By andyrive in forum Okuma
    Replies: 1
    Last Post: 06-22-2020, 10:37 PM
  2. okuma lc10 alarm 110 sdu 1
    By newt361 in forum Okuma
    Replies: 1
    Last Post: 07-03-2019, 12:01 PM
  3. Alarm 110 sdu 1, Okuma lb15
    By jerrybmiller3 in forum Okuma
    Replies: 1
    Last Post: 10-16-2018, 09:48 PM
  4. '88 LB15 SDU 110 alarm and F7 fuse blowing!!
    By mrmachinst in forum Okuma
    Replies: 13
    Last Post: 04-01-2011, 12:42 AM
  5. OKUMA LB15-II MW LATHE Alarm
    By energyzer in forum Okuma
    Replies: 4
    Last Post: 12-04-2010, 12:43 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •