529,726 active members*
3,672 visitors online*
Register for free
Login
Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Oct 2020
    Posts
    1

    Question Step/Dir Multiplexing with KONNECT

    Hello there,

    I was wondering if I can use the multiplexed Step/Dir-signals from JP7 to JP4 and JP6 when there is a KONNECT on the JP6.

    My setup:

    - KFLOP
    - KANALOG
    - KONNECT

    Thank you in advance and

    greetings
    Luca Peschel

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    3513

    Re: Step/Dir Multiplexing with KONNECT

    Hi Luca,

    2 Step/Dir on JP4 can be used. But all the pins on JP6 are used by Konnect.
    TK
    http://dynomotion.com

Similar Threads

  1. Configuration Question - Step/Dir using Opto Outputs on Konnect Boards
    By Beeker52djs in forum Dynomotion/Kflop/Kanalog
    Replies: 10
    Last Post: 08-08-2019, 07:31 PM
  2. New Konnect question
    By Eddard_Stark in forum Dynomotion/Kflop/Kanalog
    Replies: 4
    Last Post: 05-26-2016, 02:06 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 08-21-2015, 07:24 PM
  4. Problem with Konnect
    By mk00 in forum Dynomotion/Kflop/Kanalog
    Replies: 2
    Last Post: 02-14-2014, 06:13 AM
  5. Fanuc 10m Panel controls not multiplexing
    By the professor in forum Fanuc
    Replies: 18
    Last Post: 01-20-2006, 05:23 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •