527,793 active members*
3,561 visitors online*
Register for free
Login
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    3

    w605 l-unit reset

    I am using a Nakamura-Tome sc300 lathe from 1998. It has required a new cpu and upgraded system software.
    It is producing an error when using the Super-Cap software , in simulation or when running the program to execute
    sets up a error of W605 L-UNIT RESET
    I can't find that error code in the books anywhere.
    Any ideas as to what this may be caused by?
    Controller is an 18i TA with LuckBei software.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    3

    Re: w605 l-unit reset

    AN Update.
    I found that if I just use the curser and chose the left arrow, it will go back to the previous screen. If I then press the animation again, it will just run as normal. If I press the reset button, I stay in the loop of the W605 error.
    Same with running the program. If it goes to W605, just curser to the left, and re run that area or the main exe and it runs just fine.
    No idea why at all, but is now working.
    In the ISO mode or Gcode mode, this W605 error does not occur.
    Neil

  3. #3
    Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    3

    Re: w605 l-unit reset

    AN Update.
    I found that if I just use the curser and chose the left arrow, it will go back to the previous screen. If I then press the animation again, it will just run as normal. If I press the reset button, I stay in the loop of the W605 error.
    Same with running the program. If it goes to W605, just curser to the left, and re run that area or the main exe and it runs just fine.
    No idea why at all, but is now working.
    In the ISO mode or Gcode mode, this W605 error does not occur.
    Neil

Similar Threads

  1. Configuring steps/unit.....what unit?
    By HereinCS in forum Mach Software (ArtSoft software)
    Replies: 2
    Last Post: 03-08-2011, 02:57 AM
  2. FANUC 15-MA Battery unit & I/O unit etc
    By gbowne1 in forum Fanuc
    Replies: 0
    Last Post: 05-05-2010, 02:47 AM
  3. reset zero
    By jrick in forum Commercial CNC Wood Routers
    Replies: 7
    Last Post: 01-13-2007, 11:54 PM
  4. VMC-966 (reset) )=
    By novydcute in forum Uncategorised MetalWorking Machines
    Replies: 0
    Last Post: 10-18-2006, 08:09 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •